2022 Recensie van: Cilla, vraagouder:

Sinds 2016 zijn wij vaste klant bij Cora. Eerst 4 jaar met ons oudste zoontje (van babytijd tot vier jaar) en nu alweer 1,5 jaar met onze tweede. En wat zijn we ontzettend blij met haar! De opvang in huiselijke sfeer trok ons erg aan en vinden we nog steeds een groot voordeel t.o.v. een kinderdagverblijf. Doordat de opvang kleinschalig is, is er alle aandacht voor de kids. Verder is Cora als persoon ook echt geknipt voor dit werk. Ze biedt liefde, zorg, rust, duidelijkheid, doet leuke dingen met de kids, biedt activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd, is relaxed naar de kids toe en vertelt de ouders altijd hoe het gegaan is die dag. En dat alles met een heerlijke dosis humor! Onze oudste vindt het jammer dat hij niet meer naar Cora gaat en ook de jongste gaat altijd enthousiast naar binnen. En wij snappen dat wel!

2020 Recensie van: Heidi, vraagouder:

Ons zoontje heeft vanaf zijn babytijd tot zijn vierde verjaardag een dag in de week bij Cora gespeeld. We kunnen alleen maar vol lof zijn over zijn tijd bij haar. Tijdens de babyperiode gaf Cora de liefde en zorg die ons zoontje nodig had. Ze dacht mee in problemen die opspeelden, hield het ritme van onze baby aan en bood hem (passend bij zijn behoeften en interesses) allerlei activiteiten aan geschikt voor zijn leeftijd. Gedurende de peutertijd genoot onze peuter volop van de dagen bij Cora. Hij kwam altijd vol enthousiaste verhalen weer thuis. De huiselijkheid, aandacht en continuïteit die Cora biedt zijn echt een pre. Ze is creatief en doet allerlei leuke spelletjes, knutselwerkjes en activiteiten met de kinderen. Hierin houdt ze altijd aandacht voor de behoeften van het kind. Cora heeft een warme persoonlijkheid, ze is kalm en adequaat.  We zijn erg blij dat ons zoontje een plekje bij haar heeft gehad voor bijna vier jaar. Nu deze periode voorbij is en onze zoon naar de basisschool gaat, zullen hij en wij als ouders haar zeker missen.

2018 Recensie van: Claudia, vraagouder:

Ruim twee jaar mochten wij dankbaar gebruik maken van Loving Daycare. De naam 'loving' past precies bij Cora. Ze is een warm persoon met veel geduld richting de kinderen, maar ook vrolijk en humor. Ik heb ervaren dat Cora altijd een benadering zoekt die bij het kind past en sluit goed aan bij de belevingswereld van de kinderen. (Soms keek ik haar skills stiekem even af 😉. Het fijnste vond ik te weten dat mijn kinderen in goede handen waren. Het bewijs daarvan kreeg ik altijd einde van de dag: twee vrolijke kinderen die overdag heerlijk kind konden zijn en tegelijk experimenteren/ontdekken d.m.v. de activiteiten zoals knutselen, buitenspelen, uitstapjes en al het speelgoed. Ik denk nog wel eens aan het speelhuisje in Cora's tuin. Helemaal ingericht als mini-huis met keukenspulletjes e.d. Mijn kinderen vonden het fantastisch! Er wachtte geregeld een lekkere maaltijd op mij als ik uit mijn werk kwam 😊. Een halfjaar geleden zijn wij verhuisd. De kids vragen nog steeds regelmatig naar Cora. We pakken dan altijd het fotoboekje erbij, wat ze van Cora kregen bij het afscheid. Ik denk dat ze de tijd bij haar nooit zullen vergeten!

2016 Recensie van: Laura, vraagouder:

Onze dochter was 6 maanden toen Cora onze gastouder werd nu, 2,5 jaar geleden. Cora is ontzettend lief, enthousiast, geduldig, duidelijk naar de kindjes toe en stimuleert spelenderwijs elk kind in zijn of  haar ontwikkeling. Op drukke dagen met veel kindjes krijgt elk kind toch de aandacht die hij of zij nodig heeft. Elke oppasdag weer de dag samengevat in een leuk verhaal in het heen & weer boekje en regelmatig op de app foto's van waar de kindjes mee bezig zijn. Onze dochter vindt het een feestje dat ze twee dagen in de week naar Cora mag

2015 Recensie van: Tatiana, vraagouder:

Ons zoontje maakt, sinds hij 4,5 maand oud was, één dag per week gebruik van opvang bij Cora. Cora gaat op een leuke manier met ons mee op de ontdekkingsreis die we met hem maken. Hij leert de wereld kennen en wij hem. Ze doet haar uiterste best om het hem en de andere kinderen zo goed mogelijk naar de zin te maken en ze de aandacht te geven die ze verdienen. Dat is voor ons veel waard! We zijn er blij mee dat onze boef op deze manier andere kinderen kan ontmoeten en er goed en veilig voor hem wordt gezorgd.

2015 Recensie van: Lianne, vraagouder:

Onze kinderen van 4 en 1,5 komen alweer ruim een jaar bij Cora over de vloer. Ze hebben het er altijd goed naar hun zin. Cora is een lieve, spontane gastouder en heeft altijd een luisterend oor voor de kids. Ook haar creativiteit geeft ze graag door, leuk om haar met hen bezig te zien. We laten onze kinderen met een vertrouwd gevoel bij haar achter!

2013 Recensie van: Jantine, vaste collega van Cora:

Cora is erg creatief en combineert dat vaak met het aanbieden van uitdagende activiteiten om de kinderen in hun ontwikkeling te stimuleren. Ze is heel zachtaardig en rustig en heeft daarmee een rustgevende invloed op de kinderen. Cora heeft respect voor de kinderen en hun behoeften.

2013 Recensie van: Kirsten, Teamleider Wasko, leidinggevende van Cora:

Ik heb Cora Poldervaart-Brandwijk de afgelopen jaren leren kennen als prettig persoon. Ze heeft de rust en liefde in zich die kinderen zo hard nodig hebben. Ze luistert echt naar de kinderen en heeft alle tijd van de wereld voor ze. Cora is duidelijk in haar mening en weet wat ze wil. Toen ik haar beter leerde kennen zag ik hoe warm en liefdevol haar persoonlijkheid is. Ik wens Cora heel veel geluk en succes toe met haar nieuwe baan.

2013 Recensie van: Evelien, afgelopen jaren vaste collega van Cora:

Cora werkt al 10 jaar met veel plezier met kinderen. Thuis weet zij een ontspannen sfeer te creëren waarin de kinderen zich vrij kunnen bewegen. Bent u op zoek naar een betrouwbare, ervaren, enthousiaste en rustige gastouder in Groot-Ammers dan is Cora zeker geschikt. Kwaliteiten van Cora zijn o.a.:

  • Enthousiasme: om te voorzien in de wensen en behoeften van de kinderen.
  • Creativiteit: bij (kinder)problemen, samen op zoek naar een geschikte oplossing.
  • Enthousiasme: om rust, ruimte en regelmaat te bieden.
© Copyright 2023 alle rechten voorbehouden