Gastouderbureau ZIEZO biedt de vraagouder:

Opvang op maat:

Ziezo houdt zoveel mogelijk rekening met de wensen, mogelijkheden en verwachtingen die zowel de gast- als vraagouders ten aanzien van de opvang hebben. Levensovertuiging, opvoedingsstijl, extra zorg voor de kinderen, de buurt of het dorp waarin de vraagouder woont: alles is bespreekbaar en wordt door Ziezo meegenomen in de bemiddeling.

Financieel voordeel:

Gastouderopvang via Ziezo heeft daarnaast ook een financieel voordeel. Ouders betalen alleen de afgenomen uren. Dus geen extra uren aan het begin of einde van de dag en geen doorbetaalde vakanties. De maandelijkse bureaukosten / administratiekosten van het gastouderbureau lopen wel door. Voor vraagouders die relatief weinig uren afnemen kunnen deze maandelijkse bureaukosten een nadelig effect hebben op het uiteindelijke uurtarief.

Kleinschaligheid:

de opvang vindt plaats in de gezinssituatie. De gastouder mag maximaal zes kinderen tegelijkertijd opvangen, waarvan vijf kinderen onder vier jaar. Individuele aandacht staat voorop: voor baby’s is er rust; peuters kunnen samen spelen, knutselen, mee naar de speeltuin of samen boodschappen doen.

Flexibiliteit:

gastouders bieden opvang op vaste en wisselende tijden. Ons motto hierbij: alles kan, zolang er maar duidelijke afspraken worden gemaakt en nageleefd.

Voor de contactgegevens van Gastouderbureau ziezo klik hier.

Voor het maken van een proefberekening m.b.t. de opvangkosten klik hier.

© Copyright 2023 alle rechten voorbehouden